Loud Pipes Save Lives

Sunday, December 10, 2006

Flowa' powah

Mă uitam deunăzi prin diverse bloguri şi alte locuri "de socializare", 
de exemplu hai faiv, my space, del.icio.us, yahoo 360° ş.a.m.d. şi tot uitându-mă eu prin tot felu' de poz(n)e cu tipe care mi-au văzut profilul, constat că ie şi anume trendy, fată fiind, să tot afişezi poze cu tine şi iubitu', dar de fapt zici că eşti ... single, la profil acolo :)). Aaargh... damn, nu or realiza oare cât de mare turn-off e chestia aia? 

E ca şi cum se întâmplă prin state, celebrul caz de trimitere în judecată pentru hărţuire sexuală cu privirea :)), când o tipă îmbrăcată sumar, sau de fapt prosop de bucătărie în jurul brâului, şi cine ştie ce maiou care ţipa pe ea de se vedeau şi porii de pe piele prin el, îl dă în judecată pe unu ce stătea în durerea lui la tejghea la bar să îşi bea şi el poşirca aia de bere, uitându-se lung la formele unduitoare ale mamzelei respective. Culmea, tipa şi-a luat $20K pe tema asta.
Cum naiba vine asta nu ştiu. Vrei să arăţi sexoasă and shit, dar de fapt te iei de lume că se uita la tine :O... Păi vino dracu' costumată în călugăriţă amish dacă nu vrei să se uite lumea la tine.
La fel şi cu profilurile fetelor : vrem ceva, da' nu ştim ce :)). Trăiască anii de liceu :))

Dixit. Te quiero puta.

No comments: